Informeren naar metaalcontainer? 0493 - 312764

Oud ijzer ophaaldagen

Wij rijden vier keer per jaar een route door Deurne om uw ijzer en metaal op te halen. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, laat dit ons dan telefonisch of via de mail weten.

De route wordt gereden op: 5 maart, 4 juni, 3 september en 3 december.

Ophalen oud ijzer

Container huren

Bij onze metaalhandel huurt u ook een container voor oud metaal. Deze brengen wij gratis naar u toe en halen wij ook gratis weer op. Dit is perfect voor verbouwingen of andere soortgelijke situaties.

Container huren

Ijzer wegbrengen

Elke werkdag heeft u de mogelijkheid oud ijzer naar onze metaalhandel te brengen. Vraag ons naar de actuele ijzerprijzen die wij hanteren.

De metaalrecycling specialist

Noord-Limburg & Zuid-oost Brabant

Kuijpers Metaalrecycling is dé metaalhandel in Brabant

Kuijpers Metaalrecycling is een metaalhandel die al jaren gevestigd is in Deurne – in Brabant – en sinds 2014 ook in Beringe, Limburg. Voor het inleveren van veel van uw metaal en ijzer zit u bij ons helemaal goed. Op onze locatie in Beringe richten we ons op autodemontage en autorecycling. Complete auto’s worden gestript en onderdelen worden los aangeboden.

Wij zijn een metaalhandel die staat voor hergebruik

Kuijpers Metaalrecycling is niet alleen een metaalhandel, maar ook een schroothandelaar. Al uw metaalafval, oud metaal of oud ijzer brengt u naar onze vestiging. Bent u niet in de mogelijkheid het zelf te brengen, dan maakt u gebruik van onze containerservice. Zodra uw metaal terug bij ons is, beoordelen wij het op herbruikbaarheid. Er wordt metaal gesloopt, maar ook geprepareerd voor een nieuwe functie. Uw terrein of woning is ontdaan van overtollig of oud metaal en dit wordt weer opnieuw ingezet.

Geef uw metaal een tweede leven

Hergebruik van metaal en oud ijzer zorgt voor een grotere duurzaamheid van deze materialen. Door metalen opnieuw te gebruiken, worden grondstoffen minder uitgeput. Bij onze metaalrecycling sorteren wij al het metaal en ijzer dat binnenkomt en beoordelen we de mogelijkheden voor hergebruik. Bespreek de mogelijkheden van onze metaalhandel en lever uw oude metaal of uw oud ijzer bij ons in.

Bekijk bedrijfsprofiel