Informeren naar metaalcontainer? 0493 - 312764
Containerservice
Contant geld voor ijzer
Recyclingspecialist

Schroothandelaren

Bent u op zoek naar schroothandelaren in regio Deurne? Kuijpers Metaalrecycling is een schroothandel voor oud ijzer en ander metaal. U weet bij onze schroothandelaars zeker dat u de beste service ontvangt. Wij denken in de mogelijkheden van uw metaal en zien het absoluut niet alleen als afval. Het kan vaak nog een nieuwe functie bieden.

Heeft u nog vragen?

Als een van de betere schroothandelaren staan wij voor u klaar

Kuijpers Metaalrecycling is niet alleen een schroothandel voor oud ijzer, wij zijn ook een bekende metaalhandel in de regio. Onze schroothandelaren gaan graag aan de slag met het sorteren van uw oude metaal en ijzer. U levert naast ijzer bij ons een diversiteit aan metalen in, zoals:
  • Zink
  • Aluminium
  • Koper

Gaat u beginnen aan een verbouwing of renovatie waar u verwacht veel metaalafval aan over te houden? Denkt u dan eens na over de mogelijkheid om een metaalcontainer te bestellen. Deze wordt gratis bij u gebracht en weer opgehaald. Zo bent u van uw metalen af en kunnen onze schroothandelaren ermee aan de slag.

Uw metaal en ijzer in onze vakkundige handen

Wanneer u oud ijzer of een ander metaal naar onze schroothandel brengt, gaan onze schroothandelaars hiermee aan de slag. Allereerst wordt het metaal gesorteerd op soort en staat. Op basis daarvan wordt bepaald welk metaal klaar is voor sloop en welk metaal direct voor een andere functie ingezet kan worden. Het is mogelijk dat wij bepaalde onderdelen van bijvoorbeeld machines nog door kunnen verkopen. Is dit niet mogelijk? Dan wordt het metaal door schroothandelaren bewerkt tot materiaal dat wel opnieuw ingezet wordt.

Vraag naar onze tarieven voor uw metaal

Heeft u al meerdere schroothandelaren benaderd en wilt u weten wat onze schroothandel voor uw oud ijzer biedt? Neem contact met ons op of stuur een e-mail naar info@oudmetaaldeurne.nl. Benader ons voor alles wat te maken heeft met metaalrecycling.