Informeren naar metaalcontainer? 0493 - 312764

Oud ijzer in Noord-Brabant

Heeft u oud ijzer in Noord-Brabant of Limburg en wilt u hier vanaf? Breng dit naar Kuijpers Metaalrecycling in Deurne. Ons familiebedrijf staat al jaren klaar voor de inname van ijzer en andere metaalsoorten. Zowel kleine als grote hoeveelheden brengt u eenvoudig naar ons of laat u door ons ophalen.

Heeft u nog vragen over oud ijzer?

Neem contact op

Uw oud ijzer is geld waard

Onze vestiging in Deurne is dé schroothandelaar van de regio. U plaatst uw oud ijzer op onze weegbrug en ontvangt hier de bijbehorende vergoeding voor. Het inleveren van dit metaal geeft u niet alleen een financiële vergoeding, het is ook goed voor het milieu. Uw oude ijzer blijft niet rondslingeren, maar wordt bij ons verzameld en, indien mogelijk, hergebruikt. Heeft u erg veel ijzer of duurt het langer voordat alles bij elkaar zit? Dan is het mogelijk een oud ijzer container te huren. Deze plaatsen wij op locatie en vult u vervolgens zelf. De volle container halen wij zodra u klaar bent weer op. Gemak dient de mens!

Breng uw schroot naar ons bedrijf

Als ervaren metaalhandel zijn wij blij met iedere vorm van metaal en oud ijzer die gebracht wordt. Ons bedrijf heeft al jaren ervaring in het verwerken en recyclen van diverse metaalvormen. Door het brengen van uw ijzer, draagt u bij aan de duurzaamheid van het materiaal. Het gaat weer een nieuwe functie dienen nadat het door ons verwerkt is. Wilt u meer weten over het inleveren van ijzer of het huren van een container? Bel ons via 0493 - 312764 of stuur een e-mail naar info@oudmetaaldeurne.nl.