Informeren naar metaalcontainer? 0493 - 312764
Containerservice
Contant geld voor ijzer
Recyclingspecialist

Metaal voor de sloop

Heeft u metaal voor de sloop maar weet u niet waar u het heen moet brengen? Breng het dan naar Kuijpers Metaalrecycling in Deurne. Ons familiebedrijf is al jaren dé plek in de regio om uw metaalafval en oud ijzer naartoe te brengen. Met de juiste kennis en apparatuur krijgt metaal een tweede leven bij ons.

Heeft u nog vragen?

Niet al het metaal is rijp voor de sloop

Kuijpers Metaalrecycling is niet alleen een schroothandelaar, maar ook een plek om metaal en ijzer een nieuw leven te geven. Al het metaal dat u inlevert, wordt door onze vakmensen bekeken. Metaal dat klaar is voor de sloop wordt apart gehouden van metaal dat nog een nieuwe functie kan dienen, zoals machineonderdelen. Heeft u veel metaal dat u naar onze sloop wilt brengen? Overweeg dan de huur van een container vanuit Deurne. Deze container komen wij bij u afleveren en zodra u er klaar mee bent, wordt deze weer opgehaald.

Vul ons contactformulier in voor uw vragen omtrent onze sloop

Onze metaalhandel is dé plek om uw metaal voor de sloop in te leveren. Breng het naar ons toe of maak gebruik van een container die wij aanbieden. Wilt u meer weten over onze tarieven en mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0493 - 312764. Onze medewerkers staan voor u klaar.