Informeren naar metaalcontainer? 0493 - 312764
Containerservice
Contant geld voor ijzer
Recyclingspecialist

Huur een container met onze service

Met de beste service een container huren, doet u bij Kuijpers Metaalrecycling. Vanuit onze vestiging in Deurne bieden wij u de mogelijkheid een metaalcontainer te huren die op locatie gebracht en opgehaald wordt. U hoeft enkel nog de container te vullen met de metalen die u niet meer nodig heeft. De rest regelen wij voor u.

Heeft u nog vragen?

Wij bieden u de service om een container te huren

Kuijpers Metaalrecycling is een metaalhandel die u graag de service biedt om een container te gebruiken om uw materialen eenvoudig te verzamelen. Na het bestellen van een metaalcontainer wordt deze metaalcontainer op de afgesproken plek geleverd. Zodra u deze gevuld heeft met uw metaalafval of materialen, halen onze vakmensen deze weer bij u op. Door deze manier van verzamelen maken wij metaalrecycling toegankelijker voor iedereen en werkt u mee aan de duurzaamheid van de materialen. Een container verhuren is hiermee niet alleen een goede service voor u maar ook voor het milieu.

Huur een container voor al uw metaalresten

Het huren van een container in Deurne is eenvoudig. De container wordt met goede service gebracht en opgehaald. Het was nog nooit zo makkelijk om van uw overtollige metaal en oud ijzer af te komen. Voor meer informatie over de tarieven en de mogelijkheden van het huren van een metaalcontainer, neemt u contact met ons op of stuurt u een e-mail naar info@oudmetaaldeurne.nl. De containers zijn niet alleen te huren voor metaal dat nu nog een functie heeft. U huurt ook een container voor oud metaal.